Psychosociale begeleiding

.

Psychosociale hulpverleningTheo Geers, Gezondheidstherapeut en Psychosociaal therapeut (cpion-geregistreerd) met meer dan 20 jaar ervaring ,

ben ik als therapeut van vele markten thuis

op het gebied van rouw, -en verliesverwerking, eenmalige traumatische ervaringen, spanningsklachten, burn-out en hoogsensitiviteit.

Ik ondersteun tijdens een kwetsbare fase, bij moeilijke keuzes of wanneer je op zoek bent naar meer bezieling in werk en/of privé.

Mijn begeleidingen bestaan niet alleen uit praten maar ik werk ook met korte meditaties om je lichaam meer te leren ervaren. De ontmoetingen vinden plaats in mijn praktijk aan huis en tijdens een gezamenlijke wandeling. Naast het gebruik van diverse methoden, is gebleken door de jaren heen, dat de oprechte aandacht voor jou het belangrijkste is. Samen stil durven staan bij datgene wat lastig is of wat je mist, om vervolgens weer met meer vertrouwen, ontspanning en blijdschap verder te gaan.Psychosociale hulpverlening wordt gedefinieerd als alle ondersteuning en zorg gericht op het psychisch welbevinden en de gezondheid van getroffenen, zowel in de acute fase als in de nafase en zowel gericht op het collectief als op het individu. Op basis van de mogelijke reacties, behoeften en problemen van getroffenen kan psychosociale hulpverlening verder worden onderverdeeld in:

begeleiding en bewustwording en probleemoplossing

  • Basishulp, medische zorg, eten, drinken, medicatie, onderdak
  • Informatie, verwerking van de gebeurtenis, de stand van zaken, het lot van dierbaren, mogelijke stressreacties, waar men terecht kan,
  • Emotionele en sociale steun (luisterend oor, betrokkenheid, erkenning);
  • Praktische hulp (administratie, juridisch advies, financieel,…);
  • Zorg bij gezondheidsklachten (preventie, signaleren, diagnose en behandeling);

Wat maakt jou uniek in w
ie je bent en wat je doet


,CHECK OUR OFFERS

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Psychosociale begeleiding


LEARN MORE

Chronic Pain Therapie


LEARN MORE

Wellness Body Massage


LEARN MORE

.

Theo Geers, Door onze officiële SHO-register opleidingen komt u in aanmerking voor vergoedingen uit de zorgverzekering

cz