MANUELE THERAPIE





FYSIO THERAPIE &

MANUELE LYMFE DRAINAGE THERAPIE



                                                       Voor wie een betere gezondheid wil.

                                           levenskwaliteit verbeteren, pijn vrijer leven.


Wanneer Fysio therapie alleen niet meer het gewenste resultaat geeft.


Manuele therapie , werkt dieper in op uw probleem


De lymfatische circulatie verbeterd, vermindert eventuele pijn, verhoogt het prestatievermogen, is preventief tegen blessures.



Onze Manuele therapie is een unieke methode die zich richt op een persoonlijke aanpak, De reden hiervoor is dat het enorm veel energie vergt van de therapeut.In onze hoogtechnologische maatschappij wordt handenarbeid vervangen door technologie. Geen enkel toestel tot nu toe, overtreft de mogelijkheid om “the feeling” van de geoefende handen door een ervaren therapeut te kunnen nabootsen. Elke persoon is

Uniek, elke persoon heeft een eigen pijngrens, elke persoon heeft een ander spierstelsel, elke persoon verricht andere fysieke arbeid, elke persoon reageert anders op stress, emotionele en fysieke toestanden,… Dit maakt dat voor iedere persoon een eigen benadering noodzakelijk is juist hierin schuilt het succes van deze methode.




Werkwijze: veilige behandelmethode


Manuele therapie wordt gegeven door gediplomeerde massage therapeuten en sportmasseurs.

De meest voorkomende reden dat mensen een afspraak maken voor een massage is dat de spieren stijf aanvoelen. De fysiotherapeut is er in gespecialiseerd om verhardingen in de spieren te vinden en los te krijgen. Sport massage is erop gericht verstoorde spierspanningen te herstellen en de conditie van de spieren te onderhouden. Door de verhoogde doorbloeding tijdens een massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen op te nemen, wat een sneller herstel mogelijk maakt. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat de spieren soepeler worden, de mobiliteit verbetert en bijdraagt tot betere prestaties. De masseur kan u informeren over de frequentie. die voor jouw lichaam noodzakelijk is

De masseur past verschillende handgrepen, tempo en dosering van de massage toe afhankelijk van het doel en de toestand van de spieren.

De toestand van de spier bepaalt ook de duur van de behandeling. Voor een specifieke spiergroep bijv. de rug, nek en schouder behandeling duurt een half uur. Voor een totale lichaams massage wordt 50 min uitgetrokken.
Ook kunnen mogelijke blessures in een vroeg stadium worden ontdekt, daardoor op tijd worden behandeld .

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op ons

algemeen telefoonnummer 045-8885653






Er is bij gezondheidscentrumgeers geen client te moeilijk iedere therapeut kent goed zijn haar grens wanneer er een overdracht noodzakelijk is

Uiteraard gebeurt dit in overleg met de client uw arts en therapeut:

Wordt het tijd om iets aan uw klachten te doen? Dan gaan we graag met u aan de slag!













Het menselijk lichaam bestaat voor 2/3 deel uit vocht. het lichaam is in evenwicht als de vochthuishouding in optimale conditie is.

Dit vocht bevindt zich in en rondom alle lichaamscellen, de bloedbanen, lymfbanen en de hersenbanen. Zeer veel processen verlopen via dit lichaamsvocht. Onder meer het vervoer van zenuwprikkels, hormonen of schadelijke stoffen (b.v. bacteriën) en het uitwisselen van stoffen (b.v. bouw- en afbraakstoffen) of van gassen (b.v. zuurstof, koolzuurgas). Als u een traag of aangetast lymfesysteem heeft.

Dan bent u vatbaar voor allerlei ziekten en gezondheidsproblemen, een verminderde immuniteit en infecties tot kanker, problemen met uw lichaam ervaart zoals zwellingen in benen of voeten.kan manuele lymfedrainage een oplossing zijn.

Het is een zachte massagevorm die op het gehele lichaam kan worden toegepast, De massage stimuleert de vocht doorstroming,verlaagt stress, verhoogt de weerstand en optimaliseert het hormonale stelsel,diverse studies hebben de werking van manuele lymfedrainage aangetoond,



Waarom gezondheidspraktijkGeers?

Onze Gezondheidspraktijk biedt specialistische Zorg op maat.











.

Energie-Teilkörper-Massage


Entscheiden Sie selber, wo sie ihre Massage benötigen.

Z. B. Rücken oder Beine.

Wir gehen auf Ihre Wünsche ein und verwöhnen Sie mit einer individuellen Behandlung

25 minuten


Energie-Fuß-Massage

Über Ihre Fußreflexzonen werden u.a.Selbstheilungskräfte aktiviert. Nach dieserMassage fühlen Sie sich rundum erneuert und energiegeladen. Zum Abschluss werdenIhre Füße noch mit einem erfrischendenFußbalsam verwöhnt.
JuserTipp: Kombinieren Sie die Massage mit einer Teilkörper-Massage.
25 Minuten 32,90




Energie-Massage

Diese Behandlung ist besonders geeignet bei Stress. Mit warmen Öl und langen Streichungen wird Ihr Körper entlang der Energiebahnen massiert. Zusätzlich werden Verspannungen gelöst, der Stoffwechselangeregt und der Lymphfluss aktiviert.          
50 Minuten  59,90


Reservierungen sind jederzeit bei uns möglich. Wir empfehlen die Massagen schon bei der Buchung Ihres Aufenthalts zu reservieren

Tel: 045-8885653









                                                    




CHECK OUR OFFERS


Health Care & Cure


LEARN MORE

Chronic Pain

Lichamelijke en Psychische begeleiding.

.
LEARN MORE

Manuele Lymfedrainage

Bij een verminderde immuniteit, infecties tot kanker


LEARN MORE

Theo Geers, Door onze officiële SHO-register opleidingen komt u in aanmerking voor vergoedingen uit de zorgverzekering

cz