Manuele Therapeut DSR-PSR


MANUELE THERAPIE
Bij een manuele behandeling zijn de handen het werkinstrument.                                                                                                                                                                     Massage is een manueletherapie,waaruit de fysiotherapie en manuele therapie zijn ontstaan en al eeuwenlang over de hele wereld wordt gebruikt om onswelzijn te verhogen.


Het is bewezen dat mensen die zich regelmatig laten masseren:

De lymfatische circulatie verbeterd,

vermindert eventuele pijn,

verhoogt het prestatievermogen,werktpreventief tegen blessures.


De natuurlijke ondersteuning voor gezondere vaten.

Het in goede conditie houden van de bloedsomloop is van belang om gezond ouder te worden.

Een goed functionerend vatenstelsel zorgt ervoor dat de benen, huid en de organen

alle belangrijke voedingsstoffen blijven ontvangen de natuurlijke weerstand neemt toe.Onze Manuele therapie DSR-PSR is een unieke methode die zich richt op een persoonlijke aanpak, De reden hiervoor is dat het enorm veel energie vergt van de therapeut.In onze hoogtechnologische maatschappij wordt handenarbeid vervangen door technologie. Geen enkel toestel tot nu toe, overtreft de mogelijkheid om “the feeling” van de geoefende handen door een ervaren therapeut te kunnen nabootsen. Elke persoon is

Uniek, elke persoon heeft een eigen pijngrens, elke persoon heeft een ander spierstelsel, elke persoon verricht andere fysieke arbeid, elke persoon reageert anders op stress, emotionele en fysieke toestanden,… Dit maakt dat voor iedere persoon een eigen benadering noodzakelijk is juist hierin schuilt het succes van deze methode.
Werkwijze: veilige behandelmethode


Manuele therapie DSR-PSR wordt gegeven door gediplomeerde therapeuten

De meest voorkomende reden dat mensen een afspraak maken voor een massage is dat de spieren stijf aanvoelen. De Manueletherapeut is er in gespecialiseerd om verhardingen in de spieren te vinden en los te krijgen. De therapeut is erop gericht verstoorde spierspanningen te herstellen en de conditie van de spieren te onderhouden. Door de verhoogde doorbloeding tijdens een massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen op te nemen, wat een sneller herstel mogelijk maakt. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat de spieren soepeler worden, de mobiliteit verbetert en bijdraagt tot betere prestaties. De therapeut kan u informeren over de frequentie. die voor jouw lichaam noodzakelijk is

De therapeut past verschillende handgrepen, tempo en dosering van de massage toe afhankelijk van het doel en de toestand van de spieren.

De toestand van de spier bepaalt ook de duur van de behandeling. Voor een specifieke spiergroep bijv. de rug, nek en schouder behandeling duurt een half uur. Voor een totale lichaams massage behandeling wordt 50 min uitgetrokken.
Ook kunnen mogelijke blessures in een vroeg stadium worden ontdekt, daardoor op tijd worden behandeld .
Voor het maken van een afspraak kunt u de praktijk bereiken

op het algemeen nederlandse telefoonnummer 045-8885653MANUELE THERAPIE DSR-PSR is een uitzonderlijke therapie

DSR of Dermasegmentale reflexologie is een therapie die gericht is op het behandelen van de huidsegmenten. Heeft een sterk ontspannende werking en wordt succesvol toegepast bij stress, burn-out, depressie en emotionele problemen, maar ook bij verkrampte spieren, hoofdpijn, verteringsproblemen, reumatische aandoeningen enz. Al na een eerste behandeling voelt de cliënt zich beter door het wegvallen van de spierspanningen.
Wordt het tijd om iets aan uw klachten te doen? Dan gaan we graag met u aan de slag!

ZELFZORGDirect toegankelijk met en zonder verwijsbrief

Health Care & Cure


LEARN MORE

Chronic Pain

Lichamelijke en Psychische begeleiding.

.
LEARN MORE

Manuele Lymfedrainage

Lymfedrainage

De zachte stuwing naar reiniging


Lymfeklieren

De lymfeklieren (lymfeknopen) dikken het lymfevocht in en filteren afvalstoffen uit de lymfe.

In de lymfeklieren zitten veel witte bloedcellen. Die maken bacteriën en virussen onschadelijk. Via de lymfe komen de witte bloedcellen in het bloed.


LEARN MORE

Praktijk voor integrale manuele therapie

cz