Heelhuis in Landgraaf

laagdrempelige gezondheidsadviseur die dichtbij de clienten staat en verantwoorde zorg geeft. Zo ontlasten we de drukbezette zorgketen en helpen we de clienten in onzekere tijden.

 


 

 

Heelhuis+

 

 

Direct toegankelijk
Wij zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief van uw huisarts of specialist kunt u dus een afspraak maken.

 

          

U kunt ons ook telefonisch bereiken van 08:00 t/m 12:00

Telefoon; 045-8885653

Lekker in je velLekker in je vel

energetische

therapie

 

.
 

Levensstijl begeleiding ,   Begeleiding bij ziekte en kanker

 

  • Een gezondheidstherapeut is een geregistreerde beroepstitel en daardoor wettelijk beschermd.In het belang van de patient is voor deze beroepstitel gekozen omdat veel beoefenaren zich natuurgeneeskundigen noemen zonder dat ze daar echt in zijn opgeleid. Gezondheidstherapeut steunt op de authentieke principes . De patiënt staat centraal en wordt vanuit zijn totaliteit benaderd, dat wil zeggen vanuit zijn: - Constitutie of lichaamsbouw. - Temperament of persoonlijkheid. - Dispositie of aanleg voor een ziekte vanuit de constitutie en temperament. - Expositie of omgevingsfactoren.
  • Een gezondheidstherapeut heeft een vierjarige Hoger beroepsonderwijs opleiding gevolgd conform de Europese richtlijnen en heeft gedurende twee jaar zowel interne als externe stage gelopen. Hierdoor maakt de toekomstige gezondheidstherapeut kennis met de dagelijkse beroepspraktijk en scherpt zijn sociale en communicatieve vaardigheden aan. Teamwerk is immers belangrijk!
  • De opleiding bestaat uit 3.000 lesuren waarvan 1.000 contact-uren en wordt afgesloten met de verdediging van een eindwerk voor een examencommissie.

 

HEELHUIS IN LANDGRAAF  045-8885653